LISKIDS - Kindvriendelijke evenementen in het Liskwartier | Kraam gehuurd?
Kindvriendelijke evenementen in de wijk Liskwartier
Liskids, Liskwartier, kinderen, evenementen, koningsdag, Rotterdam,
18025
page-template-default,page,page-id-18025,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Kraam gehuurd?

Liskids is momenteel bezig met de laatste voorbereidingen van het Liskids Koningsdag feest 2018.  Dit jaar vieren we een jubileum 10 jaar Liskids!

 

De kramen worden net als vorig jaar geplaatst op het Lisplein, in de Bieslandstraat, een klein stukje Bergselaan en op de Berkelselaan. Over het gehele terrein is van alles te doen, van een podium met muziek op de Berkelselaan tot spellen/ workshops voor de kinderen bij de Lisvijver en op de Berkelselaan.

 

Vanaf ongeveer 8.00 uur staat de kraam klaar en kun je jouw kraam inrichten. Tot uiterlijk 9.30 uur kun je met een auto bij je kraam komen, daarna wordt het te druk voor auto’s en gaan de hekken dicht. Tot 10 uur heb je dan nog de tijd om er wat gezelligs van te maken.

 

Er is geen stroom aanwezig. Mocht je stroom nodig hebben, dan moet je dat zelf regelen met bijvoorbeeld een bewoner in de buurt van je kraam.
We delen een vuilniszak uit zodat aan het einde van de dag, om 18.30 uur, de kraam weer leeg opgeleverd word.
Kijk ook even om je heen dat je alles schoon achter laat. De Liskids organisatie bestaat uit vrijwilligers we rekenen ook op jullie hulp om er weer een super gezellige dag van te maken.

 

Tot 27 april,
Liskids