Kramen verhuur

Liskids is momenteel bezig met de laatste voorbereidingen van het 12e jaar Liskids Koningsdag!
Liskids Koningsdag gaat vooralsnog gewoon door, tenzij RIVM of gemeente Rotterdam anders adviseert. Mocht je een kraam hebben gehuurd, kun je in dat geval de huur terugkrijgen.

 

LOCATIE

Bekijk hier DE PLATTEGROND van het festivalterrein met indeling van de kramen op: de Berkelselaan, de Bieslandstraat, een klein stukje Bergselaan en het Lisplein. Over het gehele terrein is van alles te doen: van een podium met muziek op de Berkelselaan tot en met spellen en workshops voor de kinderen bij de Lisvijver en Berkelselaan.

 

KRAAM RESERVEREN

Er zijn twee soorten kramen beschikbaar:

  • Voor particulieren: € 35 incl. BTW (niet voor ondernemers/horeca)
  • Voor ondernemers/horeca: €110, excl. BTW. Apart bij ons aangeven of stroom gewenst is.

Let op: bij gebruik van elektrische apparatuur of gas is een brandblusser verplicht.

 

Vanaf vrijdag 13 maart 12.00 uur kun je een kraam huren voor Koningsdag 2020 via deze link:
KRAAM RESERVEREN
Wanneer een kraam grijs is, is deze niet meer beschikbaar.

 

OPBOUW TIJDEN

Op maandag 27 april staat vanaf 7.30 uur de kraam voor je klaar en kun je beginnen met inrichten. Let op: onthoud jouw kraamnummer, deze staat op de kraam. Uiterlijk tot 9.00 uur kun je met een auto bij je kraam komen. Het advies is alle spullen uit te laden en een parkeerplek in de wijk te zoeken. Daarna wordt het te druk voor auto’s en gaan de hekken dicht. Tot 10 uur heb je de tijd er wat gezelligs van te maken. Bij aankomst nà 10 uur kunnen we je kraam-plek niet meer garanderen.

 

STROOM

Er is géén stroom aanwezig. Mocht je stroom nodig hebben, dan dien je dat zelf te regelen met bijvoorbeeld een bewoner in de buurt van je kraam.

 

OPLEVERING KRAAM

We delen een vuilniszak uit, zodat aan het einde van het feest, om 18.30 uur je de kraam weer leeg kunt opleveren. Kijk ook even om je heen zodat je alles weer schoon achter laat. De Liskids organisatie bestaat uit vrijwilligers en we rekenen ook op jouw hulp er een super gezellige dag van te maken.

 

Tot 27 april,
Organisatie Liskids