Kraam gehuurd?

Liskids is momenteel bezig met de laatste voorbereidingen van het Liskids Koningsdag feest 2019 voor het 11 e jaar Liskids!

 

LOCATIE

De kramen worden net als vorig jaar volgens de indeling van de plattegrond geplaatst op de Berkelselaan, in de Bieslandstraat, een klein stukje Bergselaan en op het Lisplein. Over het gehele terrein is van alles te doen: van een podium met muziek op de Berkelselaan tot en met spellen en workshops voor de kinderen bij de Lisvijver en Berkelselaan.

 

OPBOUW TIJDEN

Vanaf ongeveer 8.00 uur staat de kraam klaar en kun je jouw kraam inrichten. Tot uiterlijk 9.30 uur kun je met een auto bij je kraam komen, daarna wordt het te druk voor auto’s en gaan de hekken dicht. Tot 10 uur heb je dan nog de tijd om er wat gezelligs van te maken.

 

STROOM

Er is geen stroom aanwezig. Mocht je stroom nodig hebben, dan moet je dat zelf regelen met bijvoorbeeld een bewoner in de buurt van je kraam.

 

OPLEVERING KRAAM

We delen een vuilniszak uit zodat aan het einde van de dag, om 18.30 uur jouw kraam weer leeg opgeleverd kan worden.
Kijk ook even om je heen zodat je alles schoon achter laat. De Liskids organisatie bestaat uit vrijwilligers en we rekenen ook op jullie hulp om er weer een super gezellige dag van te maken.

 

Tot 27 april,
Organisatie Liskids