Kramen verhuur

Liskids is momenteel bezig met de laatste voorbereidingen van het 13e jaar Liskids Koningsdag!

 

LOCATIE

Het festival met kramen bevindt zich op de Berkelselaan, de Bieslandstraat, een klein stukje Bergselaan en het Lisplein. Over het gehele terrein is van alles te doen: van twee podia met muziek tot en met spellen en workshops voor de kinderen bij de Lisvijver en Berkelselaan. Op de Berkelselaan bevindt zich het Horecaplein met uiteenlopende drankjes en lekkernijen van lokale ondernemers.
Bekijk hier de PLATTEGROND van het festivalterrein en indeling van de kramen.

 

KRAAM RESERVEREN

Er zijn twee soorten kramen beschikbaar:

  • Particuliere kraam: € 35 incl. BTW
  • Horeca-ondernemer kraam: € 110 excl. BTW en per mail extra bij ons aangeven indien stroom gewenst is (info@liskids.nl).

 

LET OP! Bij gebruik van elektrische apparatuur en/of gas is een brandblusser verplicht. En alcohol schenken mag alleen met een vergunning op het horecaplein, zie de disclaimer onderaan deze pagina.

 

Vanaf woensdag 6 april kun je een kraam huren voor Koningsdag 2022 via deze link: KRAAM RESERVEREN
Ter info: Wanneer een kraam grijs is, is deze niet meer beschikbaar.

 

OPBOUW TIJDEN

Op woensdag 27 april staat vanaf 7.30 uur de kraam voor je klaar en kun je beginnen met inrichten. LET OP: onthoud jouw kraam-nummer, deze staat op je kraam. Uiterlijk tot 9.00 uur kun je met een auto bij je kraam komen. Het advies is alle spullen uit te laden en een parkeerplek in de wijk te zoeken. Daarna wordt het te druk voor auto’s en gaan de hekken dicht. Tot 10 uur heb je de tijd er wat gezelligs van te maken. Bij aankomst nà 10 uur kunnen we je kraam-plek niet meer garanderen.

 

STROOM

Voor particulieren is géén stroom aanwezig. Indien je stroom wil, kun je dat bijvoorbeeld zelf regelen met een bewoner in de buurt van je kraam.

Op het horecaplein is voor horecaondernemers stroom beschikbaar. Bij het reserveren van een kraam dient dat per mail extra aangevraagd worden bij de organisatie.

 

OPLEVERING KRAAM

Aan het eind, om 18.30 uur lever je jouw kraam weer leeg op. We delen een vuilniszak uit aan het einde van het feest. Kijk ook even om je heen zodat je alles weer schoon achter laat. De Liskids organisatie bestaat uit vrijwilligers en we rekenen op jouw hulp er een super gezellige dag van te maken.

 

DISCLAIMER

Stichting Liskids heeft GEEN horecavergunning voor het terrein waar de Liskids Koningsdag wordt georganiseerd. Er mag dan ook geen alcohol geschonken worden op het festivalterrein. Ondernemers die een kraam huren met het doel daar alcoholische drank te schenken, doen dat geheel op eigen risico. Bij gebruik van elektrische apparatuur en/of gas is een brandblusser verplicht.
Stichting Liskids is niet aansprakelijk voor eventuele boetes en/ of repercussies.

 

Tot 27 april,
Organisatie Stichting Liskids